Бившата плеймейтка и бивша на Криско, но пък настояща домакиня

...
Бившата плеймейтка и бивша на Криско, но пък настояща домакиня
Коментари Харесай

Ася Капчикова втрещи мрежата с тази снимка: Под ножа ли е лягала?!

Бившата плеймейтка и някогашна на Криско, само че пък сегашна стопанка и майка на три деца - Ася Капчикова, се беше поизгубила от медийното пространство. Сега обаче тя се завърна и го направи уместно - със фотография, която втрещи мрежата. Буквално.

Знаем, че няма и една година, откогато девинчанката роди третото си отроче, а на фотото сподели адска преса. Коремът й е стегнат като на фитнес инструкторка или даже бодибилдър, което се стори необичайно и нереално на мнозина.

Потребители в нета всеобщо са уверени, че някогашната Крисковица е направила същото като Галена, а точно - интервенция на корема си. Помним, че Галенка цъфна с убийствена преса преди няколко месеца, а такова знамение тя е нямала и на млади години.

После се оказа къде бил " ключът от бараката ". Разбра се, че в Турция към този момент е супер публикувана пластичната интервенция, с която хем ти смъкват голям брой килограми, хем ти вършат неповторима мускулатура. Да, скъпичко, само че пък ефикасно и за цялостен живот.

При все, че мъжът на Капчикова се води богат (тя по тази причина и го крие вероятно), нищо не й коства да си преправи тялото, разясняват в мрежите.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР