Бившата на Георги Семерджиев - Вероника Никифорова, която е носителка

...
Бившата на Георги Семерджиев - Вероника Никифорова, която е носителка
Коментари Харесай

Бившата на Семерджиев проговори за катастрофата на Черни връх


Бившата на Георги Семерджиев - Вероника Никифорова, която е носителка на купата " Мис Силикон " за 2017 година, проговори за тежката кататсрофа на бул. " Черни връх " в столицата.
                             

Тя интензивно пази версията, че Георги в действителност е бил похитен в онази нощ и целият случай е бил за да му бъде навредено. Включително позволява, че е допустимо Семерджиев да не е взел умишлено опиати, а " някой да му е поставил нещо ".

Ето какво бе изказването ѝ пред GlasNews: " Съболезнования към фамилиите на девойките! Да, можеше и аз да съм на тяхно място, само че можеше и да е синът на някой политик, народен представител или предприемач да е на мястото на Георги. Тогава мисля, че нямаше да има такава публичност. По мотив злополуката - не знам какво се е случило в нощта. Последно съм се чувала с Георги преди към 15 дни. Мога единствено да кажа, че обичаше да спортува... Не знам умишлено ли е използвал опиат или някой нещо му е поставил. Има версия и за похищение, която не е изключена, тъй като Георги имаше проблеми в работата си с някогашни негови съдружници ".

Вероника добавя още, че тя персонално е била с Георги в Цюрих и че швейцарската му брошура не била подправена. Тя приканва хората да не упрекват Георги и че юристът му ще направи всичко допустимо да бъде изяснено оптимално действието и дали то е осъществено съзнателно от Семерджиев. Никифорова приключва изказването си с думите: " Георги, с теб сме ". 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР