Бившата ММА боецка и актриса Джина Карано публикува трогателна почит

...
Бившата ММА боецка и актриса Джина Карано публикува трогателна почит
Коментари Харесай

Джина Карано предлага трогателна почит към покойния Карл Уедърс, казва, че се е обадил след уволнението й от `Междузвездни войни`

Бившата ММА боецка и актриса Джина Карано разгласява трогателна респект към именития артист Карл Уедърс малко по-късно гибелта му в петък, като изрази признателност, че сътрудника й от „ The Mandalorian “ сподели поддръжката си след уволнението й от сериала на Disney+.

В дълъг пост в Instagram Карано показа слайдшоу с фотоси на починалия артист, който умря на 76-годишна възраст, и означи привързаността, която е имала към него, която е развила, до момента в който работи с него в известното шоу.

„ Чувам новината за гибелта на Карл Уедърс през днешния ден е шокиращо, ще се боря с тези думи… Очаквах с неспокойствие да прегърна Карл най-силно на едно от тези изложби за почитатели, на които чух, че и двамата щяхме да присъстваме тази година. Очаквах с неспокойствие тази среща. “

Бившата актриса от " Междузвездни войни " Джина Карано разгласява прочувствена респект към своя сътрудник и другар Карл Уедърс, откакто той умря в петък. (Alberto E. Rodriguez / Stringer)
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР