Бившата Мис България Антония Петрова вече добави и фамилията Батинкова

...
Бившата Мис България Антония Петрова вече добави и фамилията Батинкова
Коментари Харесай

Миската Антония Петрова разказа защо новият й мъж е любовта на живота й, разкри защо правят три сватби и показа уникална халка

Бившата Мис България Антония Петрова към този момент добави и семейството Батинкова към името си, откакто се омъжи за приятеля си Ивайло. По думите й, той е любовта на живота й, макар че са дружно единствено от три месеца.

" Направихме луда гръцка плажна женитба, по този начин пишеше и на поканите. Запознахме се на 17 март, а бракът сключихме на 17 юни. Той е на 39 години, аз на 34, имаме съвършената разлика. А и това е съвършената възраст за сходно решение - доста си видял, нищо не може да те учуди и незабавно виждаш и усещаш дали това е верният човек ", разкри тя.

Петрова-Батинкова описа и за съдбовната си среща с обичания си: " Отивам с приятелки в едно заведение  и се оказва, че резервациите ни се дублират с неговата компания. Така цяла вечер стояхме дружно. По едно време аз излязох от заведението, а той споделил на приятеля си, че в случай че това момиче се върне, ще й предложи брак. Е, аз по случайност се върнах. Той не ми предложи тогава брак, само че го направи на първия месец ".

Миската показа, че мъжът й в никакъв случай до момента не е бил женен и няма деца, макар писанията на жълтите медии. " Бил си е върл ерген. Той е компютърен инженер, занимава се с медицина, ортопедия, доста е влюбен в специалността си, прави всичко с доста пристрастеност. Аз цял живот съм си мечтала за подобен мъж, с доста красиви сини очи, като ги видях взех решение, че това е мъжа, който съм чакала цялостен живот. Беше любов от пръв взор, до момента не ми се беше случвало. Истински мъж, мъжага, всичко е постигнал самичък в живота си. Обича да се гмурка, ще опита да ме възпламени. Той към този момент ме възпламени по голфа, който е другата му пристрастеност. Много е сантиментален, предложи ми когато запознахме двете фамилии. Халките са по наш дизайн - с бяло злато, розово и диаманти. Неговата е без диаманти ", разкри Антония при Гала.



Сватбатеното празненство е било в Гърция, на втория ръкав на Ситония. Преди това са подписали в българското консулство в Солун. " Искахме да е в стеснен кръг сватбата, само че отново станаха 50 посетители - фамилиите, най-близки родственици и другари. Купонът бе от залез до изгрев слънце, всички танцуваха. Държах да няма попфолк, не одобрявам този жанр ", описа миската.



Петрова-Батинкова разкри и по какъв начин родителите са приели младоженците: " Майка му ме одобри доста добре. Дори си смъкна един пръстен от ръката, подари ми го и сподели " Добре пристигнала в фамилията ", след което се насълзихме и двете. Моите родители пък са безапелационни, че Ивайло е мечтаният шурей ".

Младоженката сподели, че сватбите им ще са общо три. " Първата беше тази в Гърция, втората ще бъде в София и на нея ще поканим бизнеспартньоори и повече другари. Последната ще е малко по-специфична и загадка. Ние нямахме църковен брак, не тъй като не имаме вяра в Бог, а самият обред не ни харесва. Така ще я създадем пред едно по-тайно и затворено общество, само че повече няма да разкрия ", изясни миската, като добави, че и двамата сп обичания й желаят дете
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР