Бившата Мис България Антония Петрова - Батинкова определено си живее

...
Бившата Мис България Антония Петрова - Батинкова определено си живее
Коментари Харесай

Антония Петрова-Батинкова се похвали с нова луксозна вила

Бившата Мис България Антония Петрова - Батинкова несъмнено си живее живота и можем единствено благородно да й завиждаме. След голям брой перипети в любовта, тя най-сетне откри щастието при Ивайло Батинков и двамата наподобяват като идеалното семейство. 

В последните дни на отминаващата си 2022 година тя се похвали в обществените мрежи, че фамилията се е сдобило с нова вила в Пирин, където ще прекарат идните празници с двете им деца. 

Вилата се намира в един от обичаните комплекси на родния хайлайф, където доста звезди към този момент си купиха личен парцел. Къщата  има лично име, което идва от първите букви в имената на членовете на фамилията, както и герб.

„ Нашата Вила АбиИ: Антония, Благовест, Ивайло-син и Ивайло! Гербът на къщата, и самата тя с аспект към естествения феномен – Стъпалата (Събиците) на Пирин и нашето семейство Батинкови, вплетено в него! ”, написа Антония под фотосите на вилата, които показа с почитателите си, 

Тя е посочила и фотоси на дневната, от които излиза наяве, че жилището е първокласно обзаведено, а стилът пасва идеално на местоположението в планината – камък, дърво, топли цветове, камина и на места – мрачно синьо, с цел да разнообрази цветовата гама.

След като направиха сефтето на новия дом, цялото семейство се насочи в къщата на свекървата на Антония, от където също видяхме доста фотоси.

" В нашето семейство, в къщата на свекърва ми, дядо Коледа тази година подрани! Тати Ивайло се преоблече обичайно, като добрия дядо, който носи дарове и зарадва Бест, Ив и братовчедите! На празничната софра се събрахме дружно с всички баби и дядовци, лели и чичовци… цялото семейство и всички генерации посрещнахме дядо Коледа (Тати Иво)! Става все по-трудно Бест да не го познае и тази година за дядо ни Коледа измислихме специфичен маршрут и тайно организация… беше доста занимателно! Колко е хубаво да имаш деца ", споделя страстите си Антония, която изненада всички какъв брой всеотдайна майка може да бъде.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР