Бившата министърка от кабинета на Бойко Борисов - Лиляна Павлова,

...
Бившата министърка от кабинета на Бойко Борисов - Лиляна Павлова,
Коментари Харесай

Ай, честито: Бившата министърка Лиляна Павлова е бременна на 46 от милионерски син! (ВИЖ ТУК)

Бившата министърка от кабинета на Бойко Борисов - Лиляна Павлова, е бременна. Новината е напълно вярна и доказана от няколко самостоятелни източника. Лиляна е на 46 години и носи бебето на милионерския наследник Парашкев Кръстев.

От него тя има още едно дете, родено в края на 2022-ра година, а в този момент му носи втора наслада. Знаем, че Лиляна Павлова и Парашкев Кръстев се срещнаха преди години по време на работа и се влюбиха. Как тъкмо е станала " заварката ", не е ясно, само че Лиляна се разведе с тогавашния си брачен партньор, от който има една пораснала щерка.

Е, някогашният й мъж също не стои да жали за нея, а си има нова жена, с която живее на фамилни начала. Настоящият на Павлова е предприемач и предходен началник на държавното дружество - " Автомагистрали " в София, около което явно и са се срещнали.

В няколко дамски форума тези дни се появяват информации, че Лиляна и Парашкев са били засичани няколко пъти на контролни прегледи за бебето, от което излиза наяве, че бъдещият баща държи и на детето, само че и на жена си.

Самата Лиляна преди време неведнъж беше бъзикана от хората за килограмите си, само че ето, че си откри втори мъж, освен това паралия.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР