Бившата манекенка вдигна пищна сватба с половинката си Георги Сидеров. На

...
Бившата манекенка вдигна пищна сватба с половинката си Георги Сидеров.
На
Коментари Харесай

Маги Желязкова се омъжи! СНИМКИ:


Бившата манекенка подвигна обилна женитба с половинката си Георги Сидеров.

На тържеството в Гранд хотел София участваха доста родни звезди, близки другари на мургавата хубавица, измежду които: Азис, Ваня Червенкова, фолк певицата Рени и други

Бившата манекенка побърза да смени семейството си на Сидерова. Преди известно време някогашният й брачен партньор Борислав Желязков, прочут като Боби Манекена, си изиска семейството назад. Той я упрекна, че откакто се развели, години наред Магдалена не му я прибирала, което обиждало новата му брачна половинка.

Манекенката пък го упрекна, че я тормозил по време на брачния им живот и нямала никакво желание да се отхвърля от семейството, с която е известна.

След като подписа брак с Георги Сидеров обаче, тя избра да се откаже от името на някогашния си брачен партньор и да вземе това на сегашния.

Това е втори брак и за двамата. Манекенката беше омъжена за Боби Манекенка 10 години, като двамата имат наследник. Новият й брачен партньор Георги също е разведен и има две деца от предходния си брак. И двамата обаче са безапелационни, че нямат желание да работят за общ правоприемник.

Манекенката към този момент минава 40- те и не желае да ражда второ бебе на тази възраст.
Решили, че към този момент са минали този стадий от живота си. Сега желаят единствено да се радват един на различен, да вървят по почивки и да ваят тела във фитнеса.

Маги Желязкова е много суетна не би желала да си скапва съвършения релеф на тялото с бременност и раждане. Мургавелката толкоз се е вманиачила по фитнеса, че към този момент е изгубила много от женствеността си. Но все пак, продължава интензивно да блъска в залата.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР