Бившата манекенка Цеци Красимирова дава награда от един милион долара

...
Бившата манекенка Цеци Красимирова дава награда от един милион долара
Коментари Харесай

Две монахини в битка за наградата от 1 млн. долара в шоуто на Цеци Красимирова

Бившата манекенка Цеци Красимирова дава премия от един милион $ в ново риалити шоу, разбра HotArena .

Тя и брачният партньор й - американският милионер Майкъл Струмейтис продуцират риалити формата The Next Marijuana Millionaire, който скоро ще бъде наличен на стрийминг платформите Amazon Prime, Apple TV, Pluto TV и Roku.

Състезанието е от 9 епизода, а за огромната премия ще се борят 16 участника с разностранни специалности от най-различни обществени кръгове. Сред тях има и две същински монахини. За страдание след участниците няма  българи, научи „ Телеграф “ от екипа на Цеци Красимирова.

Шоуто е снимано напълно в Америка от холивудски екип. Предприемачът Струмейтис направи същинска гражданска война в бранша за произвеждане на здравна марихуана, както и разнообразни по наличие торове за земеделието. Затова и шоуто е наречено „ Следващият марихуана милионер “. Годишния оборот на компанията му е над 110 милиона $ и участва в 107 страни

Първото в света риалити шоу в тази промишленост ще се излъчва по целия свят със надписи на няколко езика, а сега текат договаряния предаването да бъде приспособено и за българските фенове.  „ Пред всички състезатели ще има редица задания и тествания. Всеки един от тях ще попада и в рискови обстановки. Конкуренцията е извънредно жестока, залозите са по-високи от всеки път “,  коментират от приключенското шоу. Победителят ще получи огромната премия от един милион $.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР