Бившата кандидат-кметица на Момин проход Диана Габровска, чиито голи снимки

...
Бившата кандидат-кметица на Момин проход Диана Габровска, чиито голи снимки
Коментари Харесай

Кметицата на Момин проход обяви: Ставам порно звезда, уведомих мъжа си и децата!

Бившата кандидат-кметица на Момин проход Диана Габровска, чиито голи фотоси взривиха интернет пространството по време на предизборната акция през 2019 г, се впуска публично в порноиндустрията. Тя към този момент е снимала първия си филм за възрастни в Гърция. Предстоят й и още секс фотоси. Диана има контракт за още 5 порно подиуми.



Снимките са се провели през лятото в един от курортите в южната ни съседка, научи Lupa.bg. Във видеото Диана Габровска е в интимни подиуми с жена. Премиерата на горещата лента ще е идния понеделник, 3 октомври.

Диана много мислила, преди да се реши да нагази в порното. Тя е омъжена, а брачна половинка й застава компактно зад нея, той даже е пътувал с нея до Гърция, с цел да я окуражи за фотосите. Голата кандидат-кметица разкрива, че е разговаряла с децата си за това и ги е уведомила, че мама ще се снима в еротични филми. " Като пораснете, ще ме разберете - това им споделих. Исках да го научат от мен, а не от други хора ", разяснява Диана Габровска. И признава, че " неприятни хора " и преди този момент им подмятали всякакви неща за нея.



„ Приемам фотосите в порно филми като сериозен ангажимент. Това не е нещо, с което ще се занимавам мимолетно. Търсена съм, мечтана съм, мисля, че мога да направя добра кариера. А и фактът, че си стоя с името, а не с някакъв псевдоним, красноречиво приказва за това ", декларира пред Lupa.bg Диана Габровска, която прецизира, че няма никакви табута.

Следващите й подиуми ще бъдат с двама мъже. Снимките ще са през октомври. Те ще бъдат осъществени в чужбина, защото в България това се оказна нелегално.

Габровска признава, че ще продава и полови фрагменти в платформата OnlyFans против възнаграждение. Тя доверява, че на този стадий ще остане да живее в България, само че в случай че има доста хейт против нея, възнамерява с мъжа си и децата да се реалокират в чужбина.



Работен миг от първия порно филм на Диана Габровска



Диана с мъжа си Тони на о. Тасос. Той я поддържа в кариерата й като порно звезда, дори участвал с нея на снимките
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР