Бившата K-pop звезда Джунг Джун-юнг беше освободен след 5 години

...
Бившата K-pop звезда Джунг Джун-юнг беше освободен след 5 години
Коментари Харесай

След 5 години затвор за групово изнасилване: Освободиха бивш K-pop изпълнител

Бившата K-pop звезда Джунг Джун-юнг беше освободен след 5 години затвор за групово обезчестяване и нелегално видеозаписване в един от най-големите кавги с шпионски камери в Южна Корея, съобщи Агенция Франс Прес.

Бившият артист беше наказан за две изнасилвания през 2016 година, както и за това, че се е снимал да прави секс с дами без тяхно познание и е споделял записите без единодушието им.

Jung Joon Young Has Been Officially Released From Prison
— Koreaboo (@Koreaboo)
Шпионските камери, известни като " молка " на корейски език, нормално се употребяват от мъже, с цел да снимат скрито дами в учебни заведения, тоалетни и други места. Терминът може да се употребява и за изложение на скрито снимане на секс по взаимно единодушие.

Случаят с Джунг Джун-юнг е един от огромните полови кавги, в които са забъркани мъже звезди в Южна Корея - случаи, които се появиха в разгара на придвижването #MeToo в страната. През 2018 година хиляди дами бяха показали в Сеул, скандирайки " Моят живот не е твоето порно ".

Сега стана ясно, че друга к-поп звезда - Сеунгри, някогашен член на известния бойбанд BIGBANG, е получил записи от Джонг Джун-юнг. Сеунгри беше наказан по друго дело, обвързвано със секс и опиати в неговия нощен клуб Burning Sun.

Джунг Джун-юнг става прочут през 2012 година, откакто взе участие в телевизионно предаване. След това се радва на триумф с няколко солови песни, преди абсурдът да избухне при започване на 2019 година

Former K-pop star Jung Joon-young leaves jail after rape, spycam term
— ABS-CBN News Channel (@ANCALERTS)
По това време обвиняванията в обезчестяване към момента не бяха повдигнати, само че някогашната звезда призна, че е " направил закононарушения, които не могат да бъдат простени " .

Същата година Гу Хара, някогашен член на момичешката група Кара, се самоуби, откакто беше въвлечена в правосъдна борба с някогашния си другар Чой Джунг-бум, който я изнудва и заплашва да разгласява нейни интимни фотоси.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР