Бившата жена на един от участниците в Сървайвър хвърли тежки

...
Бившата жена на един от участниците в Сървайвър хвърли тежки
Коментари Харесай

Жената на Милен от „Съврайвър”: Всичко е нагласено, участниците се познават

Бившата жена на един от участниците в „ Сървайвър ” хвърли тежки обвинявания против шоуто. Това е половинката на Милен – Мария. Самата тя била на крачка от влизане в риалитито на Би Ти Ви, само че в последния миг се наложило да откаже. Жената твърди, че всички участници са се познавали още преди да стъпят на острова на оцеляващите, че са определени небрежно и че интригите сред тях са единствено за пред камерите.
Освен, че загатва, че нещата в „ Сървайвър ” са нагласени, някогашната жена на Милен хвърля обвинявания и против самия него. Ето какво написа тя в една от почитател групите на риалитито. „ Надявам се идващият изпъден да е той. Не желая да разясня персоналния си живот тъкмо тук, в поста, само че този човек не е прекрасен човек... За пари и популярност е подготвен да се продаде. Познавам го прелестно. Той е доста прикрит в играта, доста потаен и остроумен . В предаването влезна безусловно на мой тил. Единият от участниците бях аз. Но заради условия не отидох ”, написа Милена.

Ето какво разкрива и за оцеляващите на острова: „ Всички участници се познават. Приятели са множеството. По време на изпитите за устойчивост всички се срещнаха и станаха много близки. Дори някои са и двойки към този момент. Участниците са определени безусловно небрежно, тъй като предаването трябваше да почне в точния момент. Имаше и отказали се. За да добавят местата им, взимаха безусловно неподготвени – нито физически, нито душевен издръжливи хора. ” Малко откакто нажежи пристрастеностите, Мария се извини за думите си и показа, че за момента някогашният й мъж играе честно. Тя даде обещание повече да не го атакува, само че по този начин или другояче, бомбата към този момент беше хвърлена.

За Милен се знае, че е от Хасково, само че живее в София, и е напуснал работата си, с цел да влезе в риалитито. Двамата с Мария имат 6-годишно дете.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР