Бившата изгора на Кубрат Пулев - певицата Андреа намекна, че

...
Бившата изгора на Кубрат Пулев - певицата Андреа намекна, че
Коментари Харесай

Кубрат Пулев има непризнато дете?

Бившата възлюбена на Кубрат Пулев - певицата Андреа загатна, че той има деца от друга жена, с която нямал подписан брак.

Певицата разгласява няколко сторита в късните часове, в които заплашва и искрено оплюва боксьора за неналичието му на полезности. Не излиза наяве какво е провокирало гнева на русокоската, само че от сторитата в Instagram се схваща, че Кубрат желал деца от Андреа, само че без да са сключили брак. " Добре че не ти се вързах да раждам без брак, да му мисли тази с " копелатата ". Спри да приказваш по ТВ какво е за теб семейство! Ти и брат ти сте жалки ", написа в сторитата си онлайн фолк дивата.

`Кубрат

Снимки: Instagram  Кубрат Пулев има непризнато дете?

`Кубрат

Изпълнителката не се лимитира единствено с това, тя написа с подигравка: " Кубрат Пулев фамилната полезност му викали. Кубрат, разгласи си детето! Нали си фамилен човек! Морал бате левъл 1000 ", написа в няколко поредни сторита Андреа и заплашва, че в случай че си " отвори устата ", ще опише какво знае за всички от родата на Кубрат и целия " антураж ", както се показва певицата, представена от vbox7.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР