Бившата гимнастичка Цветелина Стоянова и Елизабет Методиева са пострадали при

...
Бившата гимнастичка Цветелина Стоянова и Елизабет Методиева са пострадали при
Коментари Харесай

Бившата гимнастичка Цвети Стоянова оцеля по чудо при катастрофа

Бившата гимнастичка Цветелина Стоянова и Елизабет Методиева са потърпевши при злополука в София. е станал на 28 април вечерта на оживено кръстовище в столицата, когато двете дами си потеглят от концерта на Миро.
Прочетете още
Методиева управлявала автомобила, когато 20-годишен водач опустошава задницата на колата им, преминавайки на червен светофар на кръстовището при " Г. М. Димитров " и " Драган Цанков " в " Мусагеница ". Момичетата са блъснали главите си при злополуката, като Стоянова е откарана в " Пирогов ".

Карахме постепенно, даже се шегувахме, че по " Цариградско " се движехме с 40 км/час. На кръстовището при " Г. М. Димитров " и " Драган Цанков " минахме на зелен светофар, само че в този момент видях, че против нас идва кола, която минава на червен светофар. Дадох мощна газ и това може би ни избави. Момчето, което ни блъсна, е на 20 години. Много мощен и тежък удар беше. Колата ми е тотал вреда ", описа Методиева.

" Полицаите на мястото ни споделиха, че една секунда ни е деляло от най-трагичното. Добре, че дадох повече газ, с цел да удари задницата на колата ми... ", добави журналистката.

" Цвети беше откарана в " Пирогов ", към този момент е вкъщи си. Двете си ударихме главите, тя по-силно. Аз бях на обзор в Окръжна болница ", добави журналистката, която се надява да спре войната по пътищата и водачите да ръководят колите си със съобразена скорост.

Нямам спомен какво се случи, описа някогашната гимнастичка.

" Усетих мощна болежка в глава, имам леко разтърсване на глава. Стресът беше по-голям от болката. Трети ден заставам в нас ", роман Цвети Стоянова пред Нова тв.

Елизабет показа, че сънува кошмара от злополуката втора вечер.

Няколко дни преди европейското състезание през 2016 година Цвети Стоянова падна от шестия етаж на блока си в кв. " Надежда ". Грацията беше призната по неотложност в Пирогов, където дълго се възстановяваше.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР