Бившата гимнастичка Цветелина Стоянова и Елизабет Методиева са пострадали при

...
Бившата гимнастичка Цветелина Стоянова и Елизабет Методиева са пострадали при
Коментари Харесай

"Усетих силна болка в глава, имам леко сътресение на глава": Бившата гимнастичка Цвети Стоянова оцеля по чудо при катастрофа в София

Бившата гимнастичка Цветелина Стоянова и Елизабет Методиева са потърпевши при злополука в София. Инцидентът е станал на 28 април вечерта на оживено кръстовище в столицата, когато двете дами си потеглят от концерта на Миро.

Методиева управлявала автомобила, когато 20-годишен водач опустошава задницата на колата им, преминавайки на червен светофар на кръстовището при " Г. М. Димитров " и " Драган Цанков " в " Мусагеница ". Момичетата са блъснали главите си при злополуката, като Стоянова е откарана в " Пирогов ".

Карахме постепенно, даже се шегувахме, че по " Цариградско " се движехме с 40 км/час. На кръстовището при " Г. М. Димитров " и " Драган Цанков " минахме на зелен светофар, само че в този момент видях, че против нас идва кола, която минава на червен светофар. Дадох мощна газ и това може би ни избави. Момчето, което ни блъсна, е на 20 години. Много мощен и тежък удар беше. Колата ми е тотал вреда ", описа Методиева в " На кафе " по NOVA.

" Полицаите на мястото ни споделиха, че една секунда ни е деляло от най-трагичното. Добре, че дадох повече газ, с цел да удари задницата на колата ми... ", добави журналистката.

" Цвети беше откарана в " Пирогов ", към този момент е вкъщи си. Двете си ударихме главите, тя по-силно. Аз бях на обзор в Окръжна болница ", добави журналистката, която се надява да спре войната по пътищата и водачите да ръководят колите си със съобразена скорост.

Нямам спомен какво се случи, описа някогашната гимнастичка.

" Усетих мощна болежка в глава, имам леко разтърсване на глава. Стресът беше по-голям от болката. Трети ден заставам в нас ", роман Цвети Стоянова. Елизабет показа, че сънува кошмара от злополуката втора вечер.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР