Бившата футболна звезда Рио Фърдинанд изглежда щастлив с новата си

...
Бившата футболна звезда Рио Фърдинанд изглежда щастлив с новата си
Коментари Харесай

Рио Фърдинанд отново e щастлив

Бившата футболна звезда Рио Фърдинанд наподобява благополучен с новата си другарка. От известно време насам той се среща 26-годишната Кейт Райт, участничка в риалити формати на Острова. Двамата бяха снимани от папараци по време на сантименталната им отмора в Дубай.

A post shared by Kate Wright (@xkatiewright) on Jul 27, 2017 at 11:15am PDT

През март 38-годишният Рио направи разтърсваща изповед по ВВС1, в която описа за гибелта на брачната половинка си Ребека, която умря в резултат на нападателен рак на гърдата, умъртвил я за броени месеци едвам на 34 години.



Бившият капитан на Англия и Манчестър Юнайтед призна, че е почнал да пие доста и да схваща изцяло хората, които търсят излаз в самоубийството. “Ако нямах цялата тази поддръжка от близки хора или моите деца, аз сигурно щях да имам вдъхновението да го направя”, показа Фърдинанд.



Английската футболна звезда има три деца - Лоренц - на 11 години, Тейт - 9, и Тия - на 6. " Постоянно размишляват за какво нямат майка. И аз нямам отговор ", призна някогашният футболист, " И таман когато си помислил, че към този момент се справяш, идва вечерта. Децата си лягат, оставаш самичък. Не може да заспиш, само че не искаш да мислиш повече за това. Слизаш по стълбите и започваш да се наливаш с бренди”.



Тези черни дни обаче към този момент са зад тила на Рио Фърдинанд. По-рано през месеца той за пръв път приказва обществено за новата си връзка. Той гостува в студиото на This Morning, където съобщи: “Сега съм доста благополучен, децата също са щастливи. Имам връзка и всичко е наред. Децата заслужават да бъдат щастливи.”





ГАЛЕРИЯ С ОЩЕ СНИМКИ НА КЕЙТ РАЙТ ВИЖТЕ ТУК!!!

 Кейт Райт - новата обич на Рио Фърдинанд @@@
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР