Бившата футболна половинка Златка Райкова се нанесе в имот за

...
Бившата футболна половинка Златка Райкова се нанесе в имот за
Коментари Харесай

Затъна в охолство: Бременната Златка се въргаля на диван за ...

Бившата футболна половинка Златка Райкова се нанесе в парцел за близо един милион лв., твърди „ Галерия “.

Жилището е обзаведено по финален вик на модата. В къщата няма елементарни сувенири, статуетки и картини за декорация, а всеки предмет е оценен на висока стойност по избор на половинката на Златка – тенисиста Карен Хачатрян.

Основната им всекидневна, с кухненско пространство, е обзаведена в тъмна палитра с преобладаващи нюанси на черно, графит, ярко сиво и бежово. Френските прозорци и впечатляващата панорама са подчертани от дълги пердета, струващи няколкостотин хиляди.

Спалнята и останалата част от вкъщи им се придвижва към по-светлата гама. В момента те трансформират част от жилището, а повода е идващият член на фамилията.



По-рано Златка разгласи, че ще става майка за повторно. Според осведомени тя чака момче. Карен, който поставя грижи за първородното й дете – Благой-младши, плод от любовта на Златка с Благой Георгиев, упорствал да се изградят стаи за двете момчета. Източници настояват, че русокоската е забременяла по време на сантименталната си отмора на о. Санторини.

Следващото им странствуване било до Миконос, където Карен паднал на коляно и предложил брак на обичаната си. Последният им по-далечен воаяж бил до Малдивите, откъдето русата хала се пусна на няколко фотоси с едър стомах.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР