Бившата евроминистърка Лили Павлова отслабнала с драстичните 10 килограма, забелязаха

...
Бившата евроминистърка Лили Павлова отслабнала с драстичните 10 килограма, забелязаха
Коментари Харесай

Лили Павлова свали 10 кила заради счупен крак

Бившата евроминистърка Лили Павлова отслабнала с фрапантните 10 кг, видяха кореспонденти в Народното събрание.

Отличничката в кабинет №3 на Бойко Борисов даже генерално сменила дрешника си, защото множеството облекла към този момент не са ѝ по размер и са прекомерно необятни за нея. Нейни по-близки сътрудници обаче описаха, че Павлова отслабнала непредпазливо, а не поради каприз.

Острието на ГЕРБ изгубила вкус около случая с крайници си. През декември Лили счупи крайник и се принуди да върви на работа с патерици. Болките в глезена обаче били толкоз мощни, че Павлова нямала предпочитание да се храни и го карала повече на чайове и вода. Понеже нямала и изключително положително въодушевление около здравословния проблем, спряла да похапва и шоколад, който другояче постоянно ѝ прибирал усмивката.Освен всичко ВИП-герберката решила, че би трябвало олекне с някой и различен кг, с цел да не натоварва прекалено болния крак. Сега кракът към този момент е добре, а резултатът от отслабването – забележим, шушукат репортерите в Народно събрание.

Герберите пък се майтапят, че в случай че в действителност оглави листата на партията за евроизборите, таман ще е в по-елегантна форма за Брюксел. Павлова се появи с патерици в Народното събрание през декември, като сама изясни, че счупила крайник. В момента депутатката върви на рехабилитация, с цел да се възвърне напълн, написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР