Бившата дясна ръка на Доналд Тръмп прогнозира популистко, националистическо въстание“

...
Бившата дясна ръка на Доналд Тръмп прогнозира популистко, националистическо въстание“
Коментари Харесай

Съюзникът на Доналд Тръмп Стив Банън прогнозира „националистическо въстание“ в Обединеното кралство за назначаването на Найджъл Фараж като премиер

Бившата дясна ръка на Доналд Тръмп предвижда „ популистко, националистическо въстание “ във Англия за назначението на Найджъл Фараж като министър-председател в границите на пет години.

Бившият президент на Съединени американски щати беше във Вашингтон през днешния ден, с цел да приказва на CPAC, голяма дясна конференция, на която също имаше речи на Лиз Тръс и господин Фараж тази седмица.

И през нощта се очакваше той да победи на първичните избори в Южна Каролина, побеждавайки последния си републикански противник Ники Хейли в родния й щат и циментирайки мястото си като номиниран от партията за президент.

Говорейки пред този вестник в периферията на конференцията, Стив Банън, който беше основен пълководец на господин Тръмп в Белия дом, сподели, че има вяра, че торите ще бъдат „ смазани “ на идващите избори, като Кийр Стармър ще победи.

Той твърди, че Реформаторската партия ще се трансформира в „ популистка партия, тъкмо както MAGA пое Републиканската партия.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Гласоподавателите на Дона...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР