Бившата брадърка Зара е заприличала на културист. Откакто преди година

...
Бившата брадърка Зара е заприличала на културист. Откакто преди година
Коментари Харесай

Зара побърка феновете с тази СНИМКА 18+!

Бившата брадърка Зара е замязяла на културист. Откакто преди година и половина се омъжи за австралиеца Ерик Уотсън, тя реши да стартира собствен личен бизнес като сертифициран диетолог и фитнес инструктор. И толкоз доста се вживя в тази роля, че с цел да бъде най-хубавата реклама на личната си работа, по тялото й към този момент може да се учи анатомия.

В менюто на варненката явно не влиза никаква захар, тесто, картофи и ориз. Тя е изключила изцяло от храната си всичко, което може да й донесе непотребни калории, даже плодовете, тъй като са сладки. Позволява си единствено кисели ябълки, лимони и грейпфрути. Храни се главно със зеленчуци и то сурови или на пара. Говори се също по този начин, че не пропуща ден без подготовка.

На същия стоманен режим Зара държала и мъжа си. Той години наред е работил като воден избавител и спортът е бил негова специалност, само че преди да заживее с българката, думата „ диета” му е била непозната, настояват познати на Зара. Сега обаче му се налагало да гладува дружно с нея, защото в противоположен случай щял да прави неприятно усещане на нейните клиенти, предават от Уикенд.

 Зара се вманиачи по фитнеса (Брадърката замязя на културист, отхвърля да яде даже плодове)
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР