Бившата беквокалистка на Слави Трифонов се е превърнала в женския

...
Бившата беквокалистка на Слави Трифонов се е превърнала в женския
Коментари Харесай

Цветелина Грахич заприлича на Благо Джизъса

Бившата беквокалистка на Слави Трифонов се е трансформирала в женския вид на татуирания от главата до петите Благой Георгиев-Джизъса.

Цветелина Грахич е задминала по брой на рисунките по тялото си и най-големите фанатици по татусите.

Певицата е характерен образец за това по какъв начин славата и парите могат да трансформират до неразбираемост едно срамежливо момиче и да го трансфорат в подигравка. Преди да попадне в Шоуто на Слави, Грахич е била напълно елементарна тийнейджърка, без нито един татус, с черна коса и без каквито и да било усъвършенствания, написа Уикенд.

Преди 9 години, когато Цветелина е била едвам на 19, се яви на кастинг в Гласът на България. Гласовитата певица отпадна на втория кръг. Това обаче се оказва преломна точка в живота й. Слави Трифонов я видя и я предложения да стане част от Ку-ку бенд. Грахич не се колебала и незабавно приела. И по този начин почнала шокиращата й промяна.

Цветелина се нашари с над 40 татуса, усили гръдната си обиколка и наблъска устните си с хиалурон. Постепенно певицата фрапантно се втали и доближи сериозните 40 кг. Прическите й всяка седмица бяха разнообразни, а от брюнетка Грахич се трансформира в русокоска. Най-фрапиращата смяна в прическата й бе, когато обръсна половината си глава нула номер.

Слави Трифонов постоянно й се караше за картинките по нея, скастряйки я, че поради многочислените си надписи е замязяла на ходещ вестник.

След като напусна занимателното шоу, с цел да прави солова кариера, Цветелина се развихри и още повече се нашари. На този стадий обаче не е съумяла да направи шлагер, а за похлупак Дългия й забрани да извършва песните, които е основал за нея Ку-ку бенд.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР