Бившата балерина Мартина Огнянова, която ръководеше балета на Шоуто на

...
Бившата балерина Мартина Огнянова, която ръководеше балета на Шоуто на
Коментари Харесай

Пълна мизерия! Мартина на Слави няма пари дори за гащи! Мързи я да бачка и разпродава „парцалите“ от Дългия, за да сложи нещо на масата

Бившата балерина Мартина Огнянова, която ръководеше балета на „ Шоуто на Слави “, сега живее извънредно тежко. Блондинката, която през 2014 година напусна Слави Трифонов, тъй като я „ държеше в златна клетка “ и понякога я ступваше, е доста зле с парите.

Мартина е останала без пукнат лев, а фамилията й е четиричленно. Тя е омъжена за боксьора Коко Колев, от който има две деца и поради който заряза водача на Има Такъв Народ.

Към днешна дата обаче Мартина е в отчайващо състояние. Тя няма какво да постави за ястие на децата си на масата, даже няма пари за нови гащи, което е твърдото дъно.

Вместо да се хване на работа, даже две, в случай че би трябвало, както вършат доста хора, ексбалерината я мързи и по тази причина е намерила по-лесен метод да припечели пари. Той се състои в ликвидация на облекла. Всичките са скъпарски и са подарък от Слави Трифонов по време на връзката им.

Мартина пусна публикация във Facebook, в която предлага рокли с размер S и XS, както и обувки от номер 35. Всички били носени 1-2-3 пъти.

През годините след раздялата с Дългия Мартина се опитва в няколко сфери, с цел да се устоя. Беше козметичка, след това маникюристка, само че се оказа, че в нищо не я бива и по тази причина в този момент е доста зле с парите.

Освен това за нея се приказва, че е и много мързелива. Не си падала доста по работата и може би по тази причина омайност шефа си Слави, с цел да може да се употребява с привилегии и да не се постанова да се поти с работа, а с нещо друго.

Варненката се пробва да завоюва пари по всевъзможен метод, единствено и единствено да не работи. Тя продава и жилището в ж.к. „ Бояна “ в София, който Слави и подари преди време. Той е над 100 кв. м., само че към този момент една година никой не желае да го купи.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР