Бившата асистентка в предаването „Сделка или не“ – Жаси, се

...
Бившата асистентка в предаването „Сделка или не“ – Жаси, се
Коментари Харесай

Жаси от Сделка или не с луксозен палат и гледка за милиони

Бившата асистентка в предаването „ Сделка или не “ – Жаси, се любува на първокласни придобивки, откакто се омъжи за турския милионер Хари.

Семейството населява дворец с мечтана панорама и голяма тераса, където заран хубавицата обожава да пие кафе, дишайки чист въздух, написа „ Галерия “.

Просторният парцел се намира в богаташкия квартал „ Панчарево “ в столицата.

В него Жасмина се грижи за трите си деца – Зеки, Иса, Ариа, които роди в границите на едвам три години. Въпреки това тя е в идеална форма и даже е отслабнала спрямо времето, когато се изявяваше в малкия екран.

В момента русокоската се подвизава главно като рекламно лице на разнообразни марки, а терен за сесиите постоянно става точно стилната им фамилна къща.

Жаси е търсена, тъй като има съвършените ограничения и се е подложила на пластични интервенции, което доста е подобрило визията й. Тя има нови скули, нови устни и се подмладява старателно с ботокс. Страстна любителка е на фитнеса, което очевидно се е отразило на фигурата й.

По време на бременностите тя е качвала едвам по 7-8 кг, които след това е сваляла доста бързо с верен режим и дейни тренировки. С желязната си дисциплинираност звездата от ефира на Нова телевизия е образец за доста дами. Самата тя признава обаче, че от време на време и на нея й е мъчно с три деца с толкоз дребна разлика.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР