Бивша веганка твърди, че е намерила своята перфектна диета“. Бела,

...
Бивша веганка твърди, че е намерила своята перфектна диета“. Бела,
Коментари Харесай

Не правете това: Влогърка яде по 22 яйца и пакетче масло всеки ден

Бивша веганка твърди, че е намерила своята „ съвършена диета “. Бела, която назовава себе си в TikTok „ Момичето с пържола и масло ”, приема доста протеини и наситени мазнини.

В обществената мрежа тя има съвсем 70 000 почитатели, пред които демонстрира по какъв начин заран изяжда 10 яйца, щедро изпържени в масло. А за вечеря я чака телешко с още 12 яйца.

Някои от видеата на Бела са гледани от над един милион души.

Много от потребителите в платформата са изумени от този всекидневен банкет.

Майка на 5 деца е убита по време на фамилен спор

„ Давам ти още пет години живот ”, е един от мненията. „ Господи, мога да хапвам най-много две яйца – и сигурно не всеки ден “, споделя различен консуматор.

Бела разяснява, че здравословното ѝ положение се е подобрило, с помощта на смяната на диетата си, показва немското издание “Билд “.

Понякога обядът ѝ се състоял от „ цялостен пъпеш “ и „ сок от моркови “

„ Вече нямам проблеми с червата, не съм пристрастена към захарта и не се усещам непрекъснато изтощена. Яденето единствено на месо, яйца и масло ме излекува от вътрешната страна и усъвършенства външния ми тип ", споделя тя.

Според здравните експерти обаче методът на хранене на Бела е вреден.

„ Този ​​тип диета крие риск от недохранване, дефицит на витамини, минерали и фибри ”, показват още те.

„ Неограниченото количество към момента не се предлага като част от растителна диета. Яйчният жълтък е с високо наличие на мазнини и холестерол. Яйцата могат да добавят вашата диета, тъй че планирайте потреблението си умишлено ”, разясняват още от Германското сдружение по хранене.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР