Бивш полицай беше признат за виновен в сексуални престъпления, след

...
Бивш полицай беше признат за виновен в сексуални престъпления, след
Коментари Харесай

Бивш полицай педофил изпрати неприлични изображения на деца на ченге под прикритие, представяйки се за момиче

Бивш служител на реда беше приет за отговорен в полови закононарушения, откакто беше приет за отговорен в правенето на неприлична фотография на дете.

Изпадналият в недружелюбност някогашен PC Томас Торп, който е бил част от Южното командно звено, беше приет за отговорен за ужасяващите дейности след взаимно следствие на полицейските сили на Метрополитън и Уест Мидландс. Той беше приет за отговорен в Кралския съд на Кингстън на 28 март по три обвинявания за правене на неприлична фотография на дете, опит да накара дете под 13 години да гледа изображение на полова интензивност, опит да накара дете под 13 години да гледа ангажимент в полова интензивност и опит за полова връзка с дете.

Той беше арестуван под стража и би трябвало да бъде наказан на 14 май. Съдът изслуша по какъв начин Торп е взел участие в онлайн диалози с лице, за което е считал, че е 12-годишно момиче - което се оказва бъдете служител на реда под прикритие от полицията на Уест Мидландс. Ужасяващо, той изпраща полово очевидни изображения на „ момичето “...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР