Бивш нападател на ЦСКА. Любимец на феновете. Шоумен на терена

...
Бивш нападател на ЦСКА. Любимец на феновете. Шоумен на терена
Коментари Харесай

Стойко Сакалиев гост в предаването Топ прогнози

Бивш нападател на ЦСКА. Любимец на почитателите. Шоумен на терена и отвън него - това е Стойко Сакалиев ! Той гостува в предаването на ТОПСПОРТ и SportCafe - " Топ прогнози " .

Сакалиев мина в ЦСКА от Нефтохимик през 2004-а година. За " армейците " записа общо 47 мача и отбелязва 23 гола в интервала 2004-2007. Саката стана първенец на България с отбора през 2005-а. Част е от огромния тим на ЦСКА, който през същата година победи Ливърпул на " Анфийлд " в Шампионска лига и отстрани Байер (Леверкузен) в Лига Европа.

Стойко забавляваше почитателите. Още при дебюта си за ЦСКА се разписа с ефектна задна ножица. В различен мач пък направи нещо, което никой не беше правил - при фаул излъга, че ще бие непосредствено, в последния миг се строполи на земята и с глава чукна топката към собствен съотборник. След удара топката разтресе напречната греда.

Когато в студиото е Сакалиев, постоянно е забавно.

Той разяснява идното дерби сред Левски и ЦСКА, пловдивското - Ботев против Локомотив, както и три топ срещи от водещите шампионати на Европа: Челси - Манчестър Юнайтед, Лацио - Интер и Валенсия - Атлетико (Мадрид). Коефициентите са на нашия сътрудник WINBET.

Гледайте " Топ прогнози " с посетител Стойко Сакалиев! Този петък (14 февруари) - единствено в ТОПСПОРТ и SportCafe!
 Милко Георгиев преди Левски - ЦСКА:
Милко Георгиев преди Левски - ЦСКА: " Сините " са известни с това, че когато нещата са на кантар, обичат да предизвикат

Бившият административен шеф на " алените " бе посетител в предаването " Топ прогнози "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР