Бивш международен шофьор, лятото Валентин Иванов работил в несебьрска транспортна

...
Бивш международен шофьор, лятото Валентин Иванов работил в несебьрска транспортна
Коментари Харесай

Скандал! Шофьорът На Катастрофиралия Автобус Изчезна Безследно!

Бивш интернационален водач, лятото Валентин Иванов работил в несебьрска транспортна компания, само че след края на сезона бил освободен.

Търсел непрекъснат ангажимент, за това почнал в " Юнион Ивкони ". Заспиване поради изтощеност е най-вероятната причина за случая. Няма по какъв начин във компанията да не са знаели, че е карал изключително, тъй като курсът е бил постоянен, разясняват някогашните сътрудници на Валентин. " Ако можем с нещо да му помогнем, ще му помогнем, той е от хората, които заслужават. Наистина доста положително момче! ", твърди притежателят Стоил Панев. Връзка с него нямат и околните му.

Разследването е затруднено поради остаряла карта в тахографа на автобуса. „ Картата е на 4 дни и върху нея писецът на това устройство е записвало едно върху друго, т.е. записът е безусловно неразбираем. Освен това тази карта е на друго лице ", сподели районният прокурор на Ямбол Мина Грънчарова.

В писмо до медиите превозвачът изяснява, че отговорността за вярното попълване на тахографските листи е на водачите. Колеги на Валентин обаче считат, че нещастието е можела да бъде по-голяма. Нарушенията, открити в Юнион Ивкони не са съображение за лишаване на лиценза й, разяснява транспортният министър.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР