Бивш лидер на гангстерска банда, обвинен в убийство в рамките

...
Бивш лидер на гангстерска банда, обвинен в убийство в рамките
Коментари Харесай

Обвиняемият за убийството на Тупак Шакур поиска да бъде освободен под гаранция

Бивш водач на гангстерска тайфа, упрекнат в ликвидиране в границите на следствието на гибелта на хип-хоп легендата Тупак Шакур през 1996 година, изиска да бъде пуснат под гаранция, предадоха Българска телеграфна агенция и Агенция Франс Прес.

Дуейн Дейвис, прочут като Кийф Ди, иронизира проблема против него като артикул на спекулации и показания втора употреба. За 2 януари е планувано чуване по настояването на Дейвис, който е декларирал предпочитание да бъде освободен под гаранция, само че тя да не надвишава 100 000 $.

Служебните му юристи споделят, че здравословното положение на 60-годишния им клиент се е влошило в пандиза и той не получава нужната здравна грижа след заболяване от рак на дебелото черво, което съгласно тях е в ремисия. " Хранителният му режим и неналичието на физически извършения в пандиза, поради възрастта и здравната му история, оказват отрицателно въздействие върху неговото здраве ", се споделя в молбата на Дейвис за освобождение под гаранция. Адвокатите му споделят, че клиентът им е женен, има четири деца, живее в дома си в Хендерсън от 10 години, не съставлява заплаха за обществото и няма да избяга, с цел да избегне правосъдно гонене. Те означават, че Дейвис не е напускал града през повече от два месеца сред полицейската акция и повдигането на обвиняването. Съдебният развой против него е плануван за юни.

Припомняме, че той бе задържан на 29 септември пред дома си в региона на Лас Вегас.

Прокурорите от дълго време имаха съмнения, че именно Кийф е обвързван с убийството, само че не разполагат с задоволително доказателства, с цел да му бъде повдигнато обвиняване. През септември 1996 година Тупак Шакур умря на 25 години, откакто по него бе стреляно от автомобил. Казусът стартира да се разплита, когато Дейвис, последният оживял от кадилака, от който е осъществена съдбовната пукотевица, разгласява автобиография и описа за убийството по малкия екран.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР