Бивш годеник на Арета Франклин, когото тя е наричала "моят

...
Бивш годеник на Арета Франклин, когото тя е наричала "моят
Коментари Харесай

Годеник на Арета Франклин с претенции за наследството ѝ

Бивш избраник на Арета Франклин, който тя е наричала "моят другар завинаги ", изяви искания за дял от наследството ѝ, настоявайки, че 30-годишната им връзка му дава такова право, въпреки и да е била с спирания, заяви в. "Сънди експрес ".

Претенцията на пенсионирания 71-годишен служител на реда Уили Уилкърсън раздели роднините на Арета Франклин и по нея ще се произнесе арбитър.

Уилкърсън и Арета Франклин се срещат през 80-те години на предишния век на среща с нейни почитатели в Детройт. Те се сближават, само че по-късно се разделят и още веднъж се събират. Арета Франклин назовава връзката им "огнена ". Двамата анулират годежа си през 2011 година

Арета Франклин, която се е омъжвала два пъти, споделя в изявление: "Радвам се, че той прави разлика сред дамата и певицата, тъй като не всички мъже могат ".

По късно те се сдобряват и връзката им продължава, въпреки и бурно, до гибелта й.

Двамата по-възрастни синове на певицата - Кларънс и Едуард, които се на 63 и 61 години, са склонни да бъде реализирано съглашение. По-малките обаче - Тед и Кикалф, които са на 54 и 46 години, са "напълно срещу ".

"Неговото искане изцяло раздели четиримата ѝ синове ", сподели непосредствен на фамилията.

ед и Кикалф "мислят, че той единствено е преследвал парите й и е гледал на нея като на билет за безвъзмезден обяд и безграничен персонален пенсионен фонд ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР