Бивш член на италианската мафия, бягащ в продължение на 20

...
Бивш член на италианската мафия, бягащ в продължение на 20
Коментари Харесай

Мъж, издирван от 20 години, бе намерен чрез Street View на Google Map и заловен

Бивш член на италианската мафия, бягащ в продължение на 20 години, беше хванат от полицията в Испания, откакто беше разпознат в Гугъл. Установено е, че Джоакино Гамино живее под подправено име в град Галапагар, като беше видян посредством функционалността Street View на Гугъл Map, оповестява " ЕвроНюз ".

61-годишният някогашен необут на мафията от Сицилия беше разгласен за рисков дезертьор от министерството на вътрешните работи на Италия. Според национални медии, Гамино е живял като готвач в испанския град, намиращ се покрай столицата Мадрид. Той беше задържан след двегодишна взаимна интервенция сред италианските и испанските управляващи.

Изображение, налично в Гугъл, демонстрира мъж, който наподобява на Гамино пред магазин за плодове в Галапагар през юли 2018 г. Съобщава се, че по време на ареста си Гамино попитал полицията: „ Как ме намерихте? Дори не съм се обаждал на фамилията си от 10 години “.

Беглецът има обвинявания в ликвидиране и трафик на опиати в края на 90-те, само че мистериозно избяга от пандиза в Рим през 2002 година Очаква се той да бъде екстрадиран в Италия идващия месец.

През март предходната година член на италианска мафиотска тайфа също беше задържан в Доминиканската република, откакто татуировките му бяха разпознати в готварско видео в YouTube.

Превод: Петел
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР