Битов инцидент с взрив в гаражно помещение е станал в

...
Битов инцидент с взрив в гаражно помещение е станал в
Коментари Харесай

Взрив избухна в гараж в Пловдив, мъж е с 24% изгаряния

Битов случай с гърмеж в гаражно помещение е станал в неделя заран на ул. " Михаил Такев " в Пловдив. Сигналът е получен на тел. 112 към 8:30 часа, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града. Пострадал е 62-годишен мъж.

Според първичната информация мъжът е работил с режеща машина, като малко преди този момент източил газова бутилка в подземното равнище. В резултат на загазяването е зародил гърмежът, при който мъжът е получил изгаряния и пострадвания.

Паркираният в гаража автомобил е изцяло погубен, а от ударната вълна вратите на помещението са отхвръкнали към отсрещна къща и различен автомобил.

На място бяха екипи на полицията, основана е организация за обезопасяване на периметъра към адреса. Изведени бяха всички жители на постройката.

Изгарянията на потърпевшия мъж са 24 %, оповестиха от УМБАЛ " Свети Георги " ЕАД в Пловдив. Пациентът е настанен в Клиниката по пластично-възстановителна и естетична хирургия.

Лекарите правят нужните диагностични процедури, следва фотография на белите дробове на пациента , защото по време на случая мъжът е бил в затворено помещение, обясниха медиците.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР