Биткойн (BTC) е популярен инвестиционен избор за мнозина през последните

...
Биткойн (BTC) е популярен инвестиционен избор за мнозина през последните
Коментари Харесай

Ще се върне ли Биткойн до $50,000? Цената на Tradecurve ще се повиши отново

Биткойн (BTC) е известен капиталов избор за мнозина през последните години, като през 2021 година се повиши до $68,789.

Оттогава насам обаче цената на Биткойн претърпя обилни съмнения, което накара доста вложители да се чудят дали в миналото още веднъж ще доближи тези висоти.

И до момента в който Биткойн е изправен пред неустановеност, пазарни анализатори показаха идна опция, която сега е на стадий 2 от предварителната си продажба. Тази опция ще бъде Tradecurve (TCRV), която може вечно да промени промишлеността за онлайн търговия. Нека разберем за какво и дали Биткойн в миналото още веднъж ще се върне на $50,000.

> > Регистрация за предварителната продажба на Tradecurve < <

Биткойн (BTC) демонстрира зелено

Първата и най-голяма криптовалута, Биткойн, е основана през 2009 година като различна форма на пари. Тя беше предопределена да бъде опция на фиатни валути като щатския $. Биткойн може да се приема като заплащане от някои предприятия, само че множеството вложители го считат за спекулативна инвестиция.

Понастоящем Биткойн коства $26,300 с пазарна капитализация $509 милиарда, което съставлява спад от 1.4% през последните 24 часа. Обемът на търговията с Биткойн също е скочил с 23.14% за същия интервал и в този момент възлиза на $15.8 милиарда.



Въпреки това цената на Биткойн непрекъснато спада на седмичните графики с над 5% през последните две седмици. Това може да е причина за безпокойствие, защото наподобява, че мечките още веднъж управляват монетата. Заради този спад специалистите по криптовалутата не са уверени, че тя може да доближи $50,000 в скоро време, защото плануват повишаване до $30,000 до края на 2023 година

Tradecurve (TCRV) скочи с 20%

Докато Биткойн се бори да възвърне предходната си популярност, Tradecurve има упоритостта да господства на пазара на онлайн търговията в продължение на години. На сегашния пазар платформите за търговия като OKX и Coinbase изискват KYC инспекции при регистрация и търгуват единствено с криптовалути.

Това не притегля търговците, които желаят да диверсифицират портфейлите си, като в същото време останат анонимни. Tradecurve ще промени това, като сътвори революционна хибридна платформа за търговия, в която всеки може да търгува с всички деривати, употребявайки единствено една сметка и без фиатни заплащания.

За Tradecurve няма да се изискват KYC инспекции при регистрация, а всичко, което ще е належащо, е да се сътвори акаунт благодарение на имейл, да се свърже с крипто портфейл и да се направи депозит. Това е значимо, защото разрешава достъп и дискретност, без значение от самоличността или местоположението.

Tradecurve ще вкара функционалности като висок ливъридж, започващ от 500:1, отбрана от негативен баланс, абонаментни системи за автоматизирана търговия и търговия с изкуствен интелект, както и академия за търговия в метавселената.

Функционалният токен на Tradecurve, TCRV, ще бъде горивото зад всички тези функционалности и притежаването му ще донесе на трейдърите отстъпки от абонаментните такси, награди за стейкинг и достъп до извънредни награди за комерсиална сметка. Един TCRV токен се предлага на цена при предварителна продажба от единствено $0.012 , а при всяка покупка се дава 25% бонус за депозит.

Като погледнем настоящата стойност на TCRV и предлагането на токени, което е 1.8 милиарда, виждаме, че пазарната му капитализация възлиза на $21.6 милиона, което е надалеч по-ниско от тази на Биткойн. Това значи, че бъдещият растеж на цената ще пристигна доста по-бързо. Поради тази причина анализаторите предвиждат, че TCRV може да означи 50x нарастване с напредването на предварителната продажба, до момента в който 100x нарастване може да има, когато след стартирането си на пазара се листне на известна CEX, като да вземем за пример Uniswap.

За повече информация по отношение на предварителната продажба на Tradecurve вижте връзките по-долу:
Уебсайт: https://tradecurve.io/
Предварителна продажба: https://app.tradecurve.io/sign-up
Twitter: https://twitter.com/Tradecurveapp
Телеграм: https://t.me/tradecurve_official



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР