Битката за титлата в английското първенство по футбол ще продължи

...
Битката за титлата в английското първенство по футбол ще продължи
Коментари Харесай

Артета: Има още много време в битката за титлата

Битката за купата в британското състезание по футбол ще продължи още " доста, доста време ", съобщи мениджърът на Арсенал - Микел Артета. Той изведе тима си до победа с 4:2 против Брайтън като посетител в последния ден от годината и по този начин лондончаните поведоха със седем точки на Манчестър Сити, който приключи наедно 1:1 с Евертън.

Букайо Сака, Мартин Йодегор, Еди Нкетия и Габриел Мартинели вкараха головете за Арсенал.

" Има още доста, доста време. Аз персонално се веселя и на това, че когато вляза в съблекалнята, момчетата към този момент разискват какво са можели да създадат по-добре, без значение от крайния резултат. Това значи, че те в действителност могат по-добре. Днес (в събота) го видяхме и аз съм доста удовлетворен ", съобщи мениджърът на Арсенал, представен от ДПА.

Мениджърът на домакините Роберто Де Зерби съобщи, че неговият тим е играл добре, само че Арсенал просто е прекомерно мощен противник.

" Вкараха ни четири странни гола и го направиха в най-неприятните за нас моменти - при започване на двете полувремена и в края на първото. Това настрани, изиграхме добър мач против приказен тим. Показахме качество и храброст, тъй че не мога да кажа нещо неприятно за футболистите ни. Арсенал просто е приказен тим с фантастични играчи и приказен управител ", съобщи той.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР