Битката на Давид срещу Голиат в български вариант или защо

...
Битката на Давид срещу Голиат в български вариант или защо
Коментари Харесай

Албена Макарова в „оПозиция“: Как се раздават научни степени и титли в университетите

Битката на Давид против Голиат в български вид или за какво истината рядко побеждава?!

Как две преподавателки от УНСС бяха уволнени с обвиняването, че уронват престижа на университета, единствено тъй като се пробваха да сезират способените органи, че се раздават научни степени и звания по специалности, за които образователното заведение няма акредитация?

Възможно ли е да се фабрикуват професори и доценти единствено тъй като това значи по-висока заплата?

Има ли кой да изгони търговците от храма на образованието или още веднъж ставаме очевидци, по какъв начин непочтеността и беззаконието тържествуват, а тези, които отстояват правила и желаят да се съблюдават разпоредбите и законите са подложени на оскърбление, гонене и закани?

Какво се случва зад стените на университет, който преди години е оценен от един негов някогашен студент-блогър по този начин: " равнището на преподаване е покъртително ниско, а изпитите са подигравка "?

Отговорите очаквайте от към този момент някогашния учител по британски език в УНСС Албена Макарова. Гледайте онлайн в неделя, 14 май от 19.00 ч. в предаването " оПозиция " с Горан Благоев на уеб страницата Faktor.bg. Може да ни следите онлайн и във фейсбук-страницата и в ютюб-канала Faktor.bg.

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР