Бионсе се завръща на музикалната сцена с гръм и трясък!41-годишната

...
Бионсе се завръща на музикалната сцена с гръм и трясък!41-годишната
Коментари Харесай

Зрелищно: Бионсе изглежда феноменално на първия концерт от световното си турне

Бионсе се завръща на музикалната сцена с гръм и тропот!

41-годишната певица започва новото си международно турне с величествен концерт в Стокхолм, Швеция, където се стекога десетки хиляди почитатели, заяви АП.

Музикалната дива изглеждаше фантастично в поредност от ефектни тоалети, които смени по време на присъединяване си. Всеки от тях съвършено подчертаваше изваяната й фигура и секси форми. Дивата се появи с танк, 

Едноименният й албум излезе през 2022 година Неговият триумф направи Бионсе най-награждавания с " Грами " актьор в историята, съобщи още Българска телеграфна агенция.

Бионсе благодари на почитателите си за това, че са пътували отдалеко, с цел да бъдат на концерта й. Тя извърши и песни от по-ранните интервали, а шоуто стартира с парчето " Dangerously in Love ". След това пристигна ред на " Run the World (Girls) " от 2011 година

По време на турнето Бионсе ще промотира седмия си студиен албум " Renaissance ". За концерта в сряда бяха разпродади 46 000 билета. В рамките на турнето Бионсе ще пее допълнително от 40 града, измежду които Лондон, Париж, Барселона, Торонто. То ще завърши на 27 септември с концерт в Ню Орлиънс.

Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР