Binance, най-голямата борса за криптовалути в света по размер на

...
Binance, най-голямата борса за криптовалути в света по размер на
Коментари Харесай

Най-голямата борса за криптовалути в света стана спонсор на футболния клуб Лацио

Binance, най-голямата борса за криптовалути в света по мярка на изтъргуваните размери, стана главният спонсор, който ще грее на екипите на италианския първокласен футболен тим Лацио.

Договорът е за 2 години с алтернатива за продължение на партньорството за още една година. Стойността на спонсорския контракт може да доближи до 30 млн. евро, оповестиха от уеб страницата на футболния клуб, представени от CoinDesk.

Освен това Binance ще показа платформа за търговия с токени, свързани с огромните футболни клубове, като Лацио ще са сътрудник при стартирането на услугата.
 Изкарва ли пари копаенето на криптовалути в наши дни? Изкарва ли пари копаенето на криптовалути в наши дни?
Копаенето на криптовалути в наши дни е бизнес, който генерира съществени приходи. Преводите на стойност под формата на виртуални валути за...

Токенът LAZIO към този момент е разполагаем на платформата Binance Launchpad, като до момента е генерирал 40 млн. продажби на обща стойност 4 млн. $. Достъпът до новата платформа ще става посредством спот търговия, поръчки посредством банкова карта и посредством peer-to-peer покупко-продажби.

В предишното Binance бяха листнали токени на италианския клуб Милан в партньорство с Chiliz. Сега наподобява борсата за криптовалути подхваща по-директен метод посредством основаването на лична платформа за почитател токени.

Фен токените, които съставляват форма на, целят да засилят вързката сред футболните клубове и техните почитатели, които ще имат опцията за достъп до ВИП преживявания и други награди.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР