Биляна Дол вече е простила серийните изневери на Валери Божинов

...
Биляна Дол вече е простила серийните изневери на Валери Божинов
Коментари Харесай

Биляна Дол прости на Валери

Биляна Дол към този момент е дала прошка серийните изневери на Валери Божинов и е въпрос на време да си го прибере назад.

Това издадоха пред Уикенд хора от обкръжението на футболиста, който преди месец бе зарязан от своята поредна огромна обич. Тя се заричаше, че раздялата ще бъде безконечна, само че по-силна май ще се окаже любовта.

Вече цялостен месец Валери не стопира да се моли на Биляна да му елементарни и да се върне при него, издават хора от обкръжението на футболиста. Както вестникът писа, на рождения ѝ ден в края на юли той даже е съумял да ѝ изпрати голям букет в Марбея, където тя реши да чества. Цветята са били съпроводени от откровените му извинения за рогата, които редовно ѝ слагал, и заричане, че ще се лекува от „ сексохолизъм”.

Макар че външно го играела ледена кралица и непристъпна цитадела, сръбската хубавица не съумяла да скрие, че в действителност е доста удовлетворена от разкаянието на някогашния си обичан и единствената причина да не го допусне назад до себе си е, че желае още малко да го поизмъчва.

В последните дни двамата постоянно разговаряли по телефона, чатели си понякога и си разменяли любезности. Той бил доста разгорещен в обясненията си в обич, а тя се стараела да му дава отговор хладно и сдържано, само че без да го реже непосредствено, с цел да не го отблъсне. Дала му да разбере, че вратата ѝ за него към момента е отворена, стига да се постарае. Освен това Биляна побързала да се прибере в Белград, с цел да му даде опция да я моли за амнистия от по-кратко разстояние.

На фона на всичко това обаче тя се пробва и да го нервира с проява на персонално благополучие и подмятания, че не страда от липса на ухажори.

Според тествана информация, околните на футболиста го предизвикват да не се отхвърля от „ дъртото коте”. Тя била същински ангел, който съумял да сближи футболиста с неговият наследник Валери-младши. По време на брака с Лозанова бащата на процедура се правел, че детето му не съществува, с цел да не нервира брачната половинка си.

Биляна обаче упорствала да стартира още веднъж да се вижда с момчето, канела го постоянно на посетители в Белград и го гледала като личен наследник. Заради това положително отношение станали приятелки с майка му Алисия, която поддържа концепцията Божигол и Дол още веднъж да се съберат.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР