BILLA България стартира новата образователна програма - „Невероятните животни“, която

...
BILLA България стартира новата образователна програма - „Невероятните животни“, която
Коментари Харесай

BILLA поощрява любопитството с нова клиентска програма за семейства с деца

BILLA България започва новата просветителна стратегия - „ Невероятните животни “, която е ориентирана към децата от разнообразни възрасти.

Чрез нея компанията показва любопитни обстоятелства и предизвиква опазването на дивите животни, които са застрашени от изгубване. Програмата включва сбирка от 160 стикера и краткотрайни татуировки, които потребителите могат да събират в специфичен албум с къса информация за съответен скотски представител или да залепят върху учебен 3D глобус за визуализиране на родината му.

„ Щастливи сме, че с реализирането на програмата „ Невероятните животни по света “ за следващ път можем да станем част от живота на нашите клиенти и техните деца, като им даваме опция да се учат и създадат нещо доста положително - да опознаят международната фауна със застрашените типове животни по света и да се научат по какъв начин да ги опазват, до момента в който се забавляват, “ споделя Вигинтас Шапокас, изпълнителен шеф на BILLA България.

В интервала от 14 април до 18 май 2022 година в това число или до привършване на количествата, при всяка покупка на стойност 15 лева, осъществена в магазинната мрежа, клиентите получават безвъзмездна опаковка от 4 стикера с изображения на животни.

В някои от опаковките ще има добавена и по една татуировка с изображение от сбирката „ Невероятните животни по света “. Извън акцията, опаковките могат да бъдат закупени от всички магазини BILLA на цена 0.99 лева На разположение ще бъдат също и колекционерски албум и учебен глобус за залепване на изображенията на обща стойност от 5.99 лева

Пълните правила на потребителската стратегия и повече елементи за продуктите в нея, са налични в магазини BILLA или в уеб страницата на комерсиалната верига www.billa.bg.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР