BILLA България се включва активно с инициативата на своя дългогодишен

...
BILLA България се включва активно с инициативата на своя дългогодишен
Коментари Харесай

BILLA България дари хигиенни продукти в подкрепа на пострадалите в Украйна

BILLA България се включва интензивно с самодейността на своя дълготраен сътрудник – Български Червен кръст, в поддръжка на украинския народ.

Веригата подари хигиенични артикули от първа нужда на стойност над 13 000 лева, в отговор на потребностите на потърпевшото население в Украйна.

Списъкът с артикули обгръща течен сапун, тоалетна хартия, мокри кърпи, прахуляк за пране, паста за зъби, бебешки пелени и други, част от личните марки на BILLA – Clever, BILLA, Today. 110-те кашона филантропична помощ бяха предадени на координатори от БЧК във вчерашния ден.



„ В тази безпрецедетна конюнктура, всички следим войната в Украйна с огромна угриженост. Мислите ни са с украинския народ – както с тези, останали в страната, по този начин и с всички жители, принудени да изоставен родината си. Споделяме тъгата по към този момент изгубените животи и нанесените вреди, и се надяваме скоро народът на Украйна още веднъж да живее в мир, “ сподели Вигинтас Шапокас, изпълнителен шеф на BILLA България.

Кампанията по набиране на материални дарения започва на 27 февруари, 2022 година, по молба на Украинския Червен кръст, в съгласуваност и взаимоотношение с държавното управление на Република България.

BILLA България ще продължи дейното си взаимоотношение с интернационалната организация за поддръжка на настоящи потребности и начинания. Повече информация ще откриете в уеб страницата на БЧК.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР