BILLA България официално откри деветия си супермаркет във Варна и

...
BILLA България официално откри деветия си супермаркет във Варна и
Коментари Харесай

Деветият магазин на BILLA във Варна отвори врати

BILLA България публично откри деветия си супермаркет във Варна и затвърди позицията си на водач по брой магазини в морската столица. Лентата на новия обект бе прерязана от Ивайло Петров, началник продажби в BILLA България, Пейчо Пейчев, зам.-кмет на Варна, Петя Проданова, кмет на регион „ Приморски “, Минко Христов, изпълнителен шеф на Дворец на културата и спорта – Варна, и Недялко Неделчев, консул на Германия във Варна. Супермаркетът се намира на бул. „ Княз Борис I “ 115 и още с откриването си притегли стотици поданици и посетители на града, които имаха опция да се възползват от редица атрактивни оферти.

Деветият магазин BILLA във Варна ще предложи на потребителите достъп до многообразие от висококачествени артикули на налични цени. Богатият подбор включва постоянно свежи плодове и зеленчуци, прясно българско месо и млечни артикули по БДС. Любителите на вкусната храна пък ще имат опция да разнообразяват менюто си всеки ден с апетитни месни и безмесни грил специалитети. В супермаркета клиентите ще открият и прясно изцедени сокове, приготвени на място.

„ BILLA продължава експанзията си и през новата година. Вече разполагаме със 119 магазина, само че няма да спрем дотук, а ще откриваме обекти най-малко до момента в който броят им доближи 160. Щастливи сме, че отваряме девети следващ супермаркет във Варна. Това е извънредно висока оценка за продуктите и услугите, които предлагаме. Затова подсигуряваме, че и в новия ни магазин клиентите ще открият богатия и първокласен подбор, който се трансформира в запазена марка на нашата верига “, разяснява Бойко Сачански, Управител на BILLA България.

Всеки клиент на новия магазин във Варна ще има опция да получи изцяло гратис BILLA карта, която дава право на отстъпка за над 600 особено подбрани артикули всеки месец. Потребителите ще могат да пестят при ежедневните си покупки и в случай че се възползват от останалите оферти на комерсиалната верига – регулярно ниска цена на стотици от най-купуваните артикули във веригата, седмична акция с понижение на над 130 продукта или Гранде оферта от 25% отстъпка на друга група артикули всеки петък и събота.

Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР