Билкови хапчета за отслабване със съмнителен ефект заливат търговската мрежа.

...
Билкови хапчета за отслабване със съмнителен ефект заливат търговската мрежа.
Коментари Харесай

Пробутват съмнителни билкови хапчета за отслабване

Билкови хапчета за намаляване със подозрителен резултат заливат комерсиалната мрежа. Вместо ударни резултати на кантара, част от пострадалите се оплакват в мрежата от странични резултати.

Бурканчетата с капсули се предлагат при наднормено тегло, висок холестерол и са подобаващи при хашимото и диабет, излиза наяве още от офертите в обществените мрежи. Вместо за 45 лева магическите билкови хапчета се оферират на промоция - за 20 лева За да реши казусът с килограмите обаче, става известно, че един артикул не е задоволителен.

„ Като загатнах какъв брой кг желая да смъква, ме посъветваха да закупя 2 опаковки”, описа пред в. " Марица " жена, закупила си прехвалените капсули.

Получава и скица, по която да пие капсулите, само че резултатът не идвал нито след първия, нито след втория месец. Тя стартира да търси в интернет отзиви и на други консуматори за вълшебните хапчета от билки. Така попада на десетки страници във Facebook, в които продуктът се продава.

След бърза инспекция в интернет форумите за неточни търговци се намират десетки предизвестия от недоволни клиенти, които даже получили нежелани странични резултати. След недоволство обаче връзката с търговеца е съвсем невъзможна, а мненията на недоволните консуматори се изтриват.

Според Асоциацията за отбрана на потребителите това е първи сигнал за проблем, защото при опит за връзка с тези търговци такава не се реализира.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР