Били Айлиш и брат й Финиъс О’Конъл изненадаха завършващите гимназия

...
Били Айлиш и брат й Финиъс О’Конъл изненадаха завършващите гимназия
Коментари Харесай

Били Айлиш заведе тийнейджъри на виртуален абитуриентски бал - slava.bg

Били Айлиш и брат й Финиъс О’Конъл изненадаха завършващите гимназия тази година зрелостници. Музикалното дуо се включи във виртуални бал, проведен от артиста Джон Красински, с осъществяване на Bad Guy.

"Те бяха тук не поради мен, а поради вас! ", изясни в еуфория звездата от „ Офисът “, чието предаване Some Good News продължава да се радва на огромен интерес онлайн.

Айлиш и О’Конъл не бяха единствените звезди, които зарадваха зрелостниците на 2020 година Братята Ник, Джо и Кевин Джонас също дадоха звук за ария със Sucker пред танцуващите младежи. С видеовключване се регистрира и Chance the Rapper.

Целият бал се излъчваше онлайн в YouTube, като в ролята на диджей влезе самият Красински. По-късно в епизода си на Some Good News той благодари на всички зрелостници, че са купонясвали на виртуалното празненство. „ Помнете, че в тези сложни времена сме постоянно дружно “, означи той.

Междувременно Брад Пит наследи ролята на Робърт де Ниро като синоптик в SGN. Звездата от „ Имало едно време в Холивуд “ продължи традицията на наследника си, като се включи за една имитация време. Така, на въпроса на Красински по какъв начин наподобява времето на открито, Пит се подаде през прозореца на дома си и отвърна малко: „ Изглежда сносно “.

Източник: Monitor

Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР