Билетите за Европейското първенство по волейбол за мъже във Варна

...
Билетите за Европейското първенство по волейбол за мъже във Варна
Коментари Харесай

Пуснаха билетите за европейското във Варна

Билетите за Европейското състезание по волейбол за мъже във Варна към този момент са в продажба.

България е съорганизатор на шампионата дружно с Израел, Република Северна Македония и Италия от 28 август до 16 септември. Мачовете на родна земя ще се играят в Двореца на културата и спорта във Варна.

Морската столица ще одобри всички мачове от група В, четири осминафинални и два четвъртфинални дуела. Откриващият мач във Варна е на 29 август от 20.30 часа, а в него България посреща Испания.

Следващите мачове на избраниците на Пламен Константинов от груповата фаза са против Финландия (31 август), Украйна (2 септември), Хърватия (3 септември) и Словения (5 септември). Всички срещи на българския народен тим са от 20.30 часа. Първите мачове в дните с по две срещи са от 17.30 часа. Осминафиналите във Варна са на 8 и 9 септември, а четвъртфиналите - на 11 септември.

Цените на билетите са извънредно привлекателни, като на почитателите са препоръчани разнообразни атрактивни варианти. Билетите за мача на откриването във Варна на 29 август от 20,30 часа, в който България приема Испания, са по 25 лв. и 30 лв. (в взаимозависимост от категорията на билета). Билетите за всяка среща от дните с по двама мача са на цени от 20 лв. и 25 лв..

Дневен билет за два мача е на обща цена от 30 лв..

За почитателите на българския народен тим, които желаят да посетят всички мачове на " лъвовете ", е налична опцията " Следвай тима си ", включваща петте срещи на България от груповата фаза. Цена на билета за петте дуела е 80 лв. (за категория 2) и 100 лв. (за категория 1). По този метод цената за един мач на България би била 16 лв. или 20 лв. по отношение на категорията. Тази алтернатива е налична до два дни преди започването на мачовете от груповата фаза в България.

Налична е специфична алтернатива - " Билет за груповата фаза ". Той е на цена от 210 лв., в която са включени всички 15 мача във Варна.

Феновете имат късмет да изберат и особено пакетно предложение " Евроволей България ". Цената е 300 лв.. В нея се включват 15 мача от груповата фаза, четири от осминафиналите и два четвъртфинала.

Деца до 7 години ще влизат без билет - без право на непокътнато място. Деца от 8 до 18 години и пенсионери (над 65 години) употребяват 50% понижение от цената на билета.
 България научи противниците си за Евроволей 2023
България научи противниците си за Евроволей 2023

Попаднахме в относително по-лесната група А
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР