Билетите влизат в предварителна продажба за членовете на Megadeth Cyber

...
Билетите влизат в предварителна продажба за членовете на Megadeth Cyber
Коментари Харесай

MEGADETH Crush The World Tour на 15 юни в София

Билетите влизат в предварителна продажба за членовете на Megadeth Cyber Army почитател клуба на следващия ден, а в всеобща продажба – в понеделник

MEGADETH, една от основополагащите групи в траш метъла, с именит статут и милиони фенове по света, идва за концерт на Арена София, Столичен Колодрум, на 15 юни по покана на Fest Team. Българското музикално лято 2024 стартира да наподобява все по-атрактивно с включването на концерт от турнето Crush The World и в София. Билетите за концерта на Мегадейв и компания влизат в предварителна продажба за членовете на Megadeth Cyber Army на 9 декември в 11:00 до 11 декември в 11:00 на ticketstation.bg с персоналния код на почитател клуба на бандата. Билетите за членове на Fest Club и всички останали са в всеобща продажба от понеделник, 11 декември, в 11:00 на цени от 88 до 140 лева

 


Групата, присъща с техническото си майсторство, амбициозните аранжименти, зашеметяващите китарни сола и нихилистични, само че – красноречиви текстове се завръща в България след гостуването си през 2020, с цел да показа последния си албум „ The Sick, The Dying... And The Dead! “ и у нас.

За него Дейв Мъстейн споделя: „ Поставям този албум умерено някъде сред Countdown и Rust In Peace. Музикалността, която започнахме да прибавяме към песните на MEGADETH към Countdown to Extinction, много се усеща и в този запис, само че в него към момента има доста и от експанзията на Rust in Peace. Хората като че ли не вършат албуми както преди, не вършат изцяло произведение на изкуството, “ продължава Мъстейн. „ Но мисля, че метъл общността има потребност да уважи себе си и да има нещо, което е неповторимо за този род - което ни отличава и възнаграждава хората в метъл общността за тяхната упорита работа, неизменност и преданост един към различен. "

Фронтменът и музикален проектант на MEGADETH, Мегадейв, има премия Grammy от 2017 за албума Dystopia, съумя да пребори рака на гърлото, получи виолетов колан по бразилското бойно изкуство жиу-житцу и стана дядо в рамките единствено на няколко години, като не стопира да твори и да обикаля с групата си по света. Концертът на MEGADETH на Арена София е част от плануваното международно Crush The World Tour на бандата за 2024.

Повече информация можете да намерите на https://www.megadeth.com. Билетите за концерта на MEGADETH влизат в продажба за членовете на Megadeth Cyber Army на 9 декември в 11:00 до 11 декември в 11:00 на ticketstation.bg с персоналния код на почитател клуба на бандата. Билетите за членове на Fest Club и всички останали са в всеобща продажба от понеделник, 11 декември, в 11:00 на цени от 88 до 140 лева MEGADETH оферират за най-големите си почитатели и опция за персонална среща с тях, фотоси и присъединяване в специфична сесия Въпроси и Отговори. Повече информация за нея можете да намерите на https://www.megadeth.com.

Новини за всички идни събития може да намерите на: festteam.bg и ticketstation.bg и в обществените мрежи с най-актуална информация.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР