Билетчето за остров „Света Анастасия“ поскъпва с два лева. Така

...
Билетчето за остров „Света Анастасия“ поскъпва с два лева. Така
Коментари Харесай

Билетчето за остров „Св. Анастасия“ поскъпва с 2 лева

Билетчето за остров „Света Анастасия“ нараства с два лв.. Така от идното лято туристите ще се возят с корабчето за 14 лв.. Цената е за отиване и връщане, прецизираха от управата на острова.

„Цената на пътуването се усилва, тъй като корабът, който вози туристите- „Анастасия“ излиза от гаранция. Досега всяка щета е била в границите на гаранционното обслужване. Оттук нататък ремонтите ще са възмездни. Що се касае до приходите – те не понижат, а се усилват. През 2016 година – са 180 хиляди, а за 2018 – 260 хил.лева ”, изясни Йорданка Ананиева, зам.-кмет на Бургас на съветниците, по време на постоянна сесия във вторник.  %d0%bd%d0%b0-%d0%be%d1%81%d1%82%d1%80%d0%be%d0%b2%d0%b0

Директорът на Пристанище Бургас- Диян Димов сподели, че морският превоз е измежду най- скъпите пера в превоза.

По дсумите му, два са разновидностите за формиране на цената. Първият е да се дотират от общините или страни, а вторият метод е на миля по едно евро. От Бургас до острова, дистанцията е 3,5 благи в едната посока,, което прави към 7 евро. Ако ги дотираме – цената ще падне, счита Диян Димов, който е и ръководител на непрекъснатата комисия по „ Транспорт ”, общински консултант от ГЕРБ.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР