Била ли си някога в токсична връзка? Във връзка, която

...
Била ли си някога в токсична връзка? Във връзка, която
Коментари Харесай

Скъпа, забрави за онзи глупак!

Била ли си в миналото в токсична връзка? Във връзка, която изцежда и последната капка наслада от теб? Обичала ли си до безумство някой, който не може и не желае да те направи щастлива?

Ти не заслужаваш това. Не заслужаваш сълзите, не заслужаваш тъгата, не заслужаваш неналичието на усмивки и звезди в очите.

Той те кара да се чувстваш като нещо по-малко, като творение, което непрекъснато бърка и не може да вдигне главата си високо. Той тъпче самочувствието ти и оправдава постъпките си с обстоятелството, че те обича. Мила, остави го!

Той не обича теб, а силата, която изпитва, когато е с теб. Защото знае, че до него има едно нежно създание с нежна душа, чиято доверчивост постоянно го оставя безучастно и безропотно.

Не бъди с мъж, който не почита родителите ти, приятелите, житейските ти избори. Бягай от мъжете, които желаят да те трансформират съгласно личния им блян.

Тичай и не се обръщай обратно, когато усетиш, че някой не те цени поради това, което си.

Той ти прави забележки, тъй като си прекомерно прочувствена и реагираш бурно? Или пък ти споделя противоположното - че си прекомерно тиха и спокойна и желае да бъдеш по-забавна?

Ти не си смешник, не си част от циркова натрупа, която е длъжна да върви по въже край него и да демонстрира невиждани номера. Ти си жена с достолепие и като такава би трябвало да схванеш по кое време е време да си тръгнеш.

 Thinkstock

Тръгни си, когато усетиш, че се задъхваш. Когато седиш до него, а стомахът ти е непрекъснато сгънат, тъй като не искаш да го разочароваш.

Махни се, когато почувстваш, че няма обич, а просто сграбчване в една концепция за съвършенство.
 Величествена ода за женствеността и щастието - La Vie est Belle Iris Absolu Edna предлага Величествена ода за женствеността и щастието - La Vie est Belle Iris Absolu
Бягай далеко, когато ревността му стартира да те плаши, нервира и преследва. Той още веднъж ще се оправдава с огромната обич, само че истината е, че ревността не е нищо повече от ужасяващо страшилище, което трансформира живота в призрачен сън.

Време е да забравиш за мъжете, които не желаят да градят красиви мемоари за теб и да обърнеш внимание на тези, които желаят да сияеш по-ярко и от слънцето.
 5 съвета, които да дадете на другарка в токсична връзка  5 съвета, които да дадете на другарка в токсична връзка  5 съвета, които да дадете на другарка в токсична връзка  5 съвета, които да дадете на другарка в токсична връзка
Прочетете още:
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР