Вярвам в свят, в който хората се събуждат вдъхновени да

...
Вярвам в свят, в който хората се събуждат вдъхновени да
Коментари Харесай

Дарбата на Слоунър: Да се свързва с хора и техните идеи

„ Вярвам в свят, в който хората се разсънват въодушевени да отидат на работа, усещат се овластени, до момента в който са там, и се прибират вкъщи изпълнени от работата, която правят.

Ето за какво се разсънвам въодушевен да свързвам хора и хрумвания, с цел да можем да живеем и работим с повече смисъл “.

В това има вяра международният специалист от екипа на Саймън Синек в „ Оптимизъм “ – Хийт Слоунър, който е основател на лидерски стратегии и е работил един до друг с доктор Чалдини и Чарлз Х. Грийн.

Слоунър е част от топ лекторите от международен мащаб, които ще се срещнат на 23 и 24 октомври в НДК с българската аудитория по време на огромното събитие за личностно и професионално развиване, проведено от NOVA и Webit.

Сред първите трима оповестени досега специалисти са още Адам Мендлър и Фредерик Харен, които посредством вдъхновяващи послания за специалностите на бъдещето и развиването на самостоятелните гении ще дадат нова вероятност за личностно и кариерно развиване.

 

Дарбата на Слоунър е да се свързва с хората и техните хрумвания. Той превзема аудитории от сферата на финансите, науките за живота, потребителските артикули, недвижимите парцели и технологиите по целия свят. В работата си Хийт употребява живи разкази, с цел да показа прозрения и вероятности, които оказват помощ на другите да повдигнат представянето си на идващото равнище. Хийт демонстрира на аудиторията, че в центъра на всичко са доверието и задачата, учредени на същинска угриженост за другите. Чрез своите динамични речи и семинари въодушевява хората да управляват достоверно, да построяват значими взаимоотношения и да реализират дълготраен триумф.

Самият Слоунър споделя:

„ Моята работа е в пресечната точка на водачество, въздействие и доверие. Очарован съм от нематериалните активи, които укрепват взаимоотношенията и оказват помощ да издигнем успеваемостта на идващото равнище “.
                             

Той споделя своите прозрения с хора и екипи от водещи организации по света, в това число Организация на обединените нации и някои от най-емблематичните и възхищавани интернационалните компании.

Как водачите могат да обединят екипи, с цел да реализиран изключителни резултати? Какво е общото сред всички огромни организации, без значение дали го осъзнават или не? Как поредно и дейно да накараме хората да слушат, да следват, да се включат и да създадат идната стъпка?

Сред тематиките, които ще засегне по време на , са:

· Започнете със за какво: Водене за
Разбиране какъв брой е значимо да имаш ясна цел и по какъв начин тя подтиква мотивацията и ангажираността в организациите.

· Безкрайната игра: Изграждане на устойчиви организации
Да се научите по какъв начин да приемете безконечен метод на мислене, с цел да създадете дълготраен триумф и да се ориентирате в сложността на днешната бизнес среда.

· Силата на човешката връзка
Изследване на ролята на доверието и съпричастността в построяването на мощни, сплотени екипи, които се показват по най-хубавия метод.

Повече за Хийт Слоунър

Хийт получава бакалавърската си бизнес степен от The Wharton School в Университета в Пенсилвания. С фокус върху образованието по правата на индивида и набирането на средства, той работи необятно с нестопански организации. Сред обичаните му е Montreal JEM Workshop, приспособено работно място, което обезпечава работа и вяра на хора с умствени и физически усложнения. Искате ли да знаете още повече?



----------------------------

Хийт Слоунър, Адам Мендлър и Фредрик Харен са единствено част от международните имена, които ще дойдат в България за Future Forum. Събитието включва още ревю, което съчетава трансформиращата мощ на форума за личностно развиване с опция за асортимент на фрагменти във всяка една професионална сфера. Работодателите ще имат опцията да се срещнат с огромен брой гении от пазара на труда и да се нареждат измежду водещите компании в страната.

Посетителите ще могат да придобият познания от най-хубавите международни водачи и бизнес специалисти, да развият кариерния си път, срещайки най-хубавите работодатели с визия за бъдеще, както и да вземат участие в семинари и уъркшопи за информационни, презентационни и лидерски умения.

Повече за огромния кариерен конгрес, програмата и ревюто можете да откриете на!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР