Бил Гейтс обобщи резултатите от изходящата година в личния си

...
Бил Гейтс обобщи резултатите от изходящата година в личния си
Коментари Харесай

Изненадващо Бил Гейтс заяви: Ситуацията в света ще се влоши, пандемията ще се усили

Бил Гейтс заключи резултатите от изходящата година в персоналния си блог и изрази угриженост, че макар имунизациите, пандемията ще се усили през идващите месеци

„ За страдание към момента не сме се измъкнали от компликациите “, сподели той, представен от  DarikNews.bg

Говорейки за усилване на пандемията, милиардерът се уповава на данни, получени благодарение на компютърни модели. Според него те демонстрират, че обстановката в света ще поеме към по-лошо през идващия месец.

В същото време Гейтс напомни, че носенето на маски и обществената отдалеченост към момента са дейно средство за битка с разпространяването на коронавирусната зараза.

Ограниченията за посещаване на публични места ще продължат и през идната година. Като цяло, през 2021 година броят на случаите на болести и смъртните случаи, съгласно него, ще стартира да понижава и животът последователно ще стартира да се възстановява. Милиардерът свърза очакванията си с обстоятелството, че имунизацията, съгласно всички прогнози, би трябвало да доближи световни размери напролет на идната година.

Въпреки това възходящият брой хора, отказващи имунизации, провокира безпокойствие, сигнализира Гейтс. Той призна, че не схваща аргументите за тази липса на религия в науката.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР