Бижутата отдавна са престанали да бъдат начин за демонстриране на

...
Бижутата отдавна са престанали да бъдат начин за демонстриране на
Коментари Харесай

Подлуди мъжа – малки трикове с бижута

Бижутата от дълго време са престанали да бъдат метод за демонстриране на личното ни благоденствие и „ първокласен “ усет, който толкоз постоянно се загатва в лъскавите списания. Става въпрос за вашето „ аз “, характерност, за способността да създавате своя лична мода благодарение на вярно сложени акценти. Бижутата са за изкуството на съблазняването!
Такива бижута наподобява стават неразделна част от визията ни. Те допълват и разкриват нашата същина, а не я прекрояват.

Вижте какви бижута мъжете намират за безумно съблазнителни върху женското тяло

Психологията на бижутата: по какъв начин да изберем бижута

Психолозите и стилистите, както и самите мъже, от дълго време разрушиха стандартите за изключителната мощ на аленото червило, дантеленото долни дрехи и тесните мини-рокли. Бижутата са сходна история. Затова ви чакат бижутерски открития! Интригата е главното оръжие, когато желаете да подлудите мъжа.
Какви бижута харесват мъжете на дамите? Някои от най-съблазнителните бижута идват от Изтока. Ето къде е чувствеността! В същото време такива бижута в никакъв случай не наподобяват вулгарни или предизвикателни. Те внимателно акцентират сексуалността, правейки на половина подмятания. Обърнете внимание на такива артикули:

рабски гривни;
фалангови пръстени;
вериги за тяло;
гривни с висулки.

Много бижута с експлицитни нюанси са ситуирани на най-тесните елементи на тялото: вериги на талията и врата, гривни на ръцете и глезените.

 

Тайната на привлекателния имидж?

Мъжете не харесват самите бижута, а по какъв начин допълват визията ви. Те обръщат внимание на това, което е завладяващо, а не на това, което е поразително. Разбира се, няма универсални препоръки и логаритми. И съгласно статистиката по-силният пол най-често избира обеци с британска брава като подарък: те са комфортни за избор по мярка и дизайнът подхожда на множеството девойки.

Какви дамски бижута харесват мъжете?

 

Грациозни верижки и гривни.

Безтегловни тънки бижута, обгръщащи китката, дребни дълги верижки с висулки, които разтягат силуета – това е безумно изкушаващо!

Дълги висулки

Удължени златни висулки и V-образно деколте в рационални граници са дует, който омагьосва противоположния пол. Носете висулки с прилепнали миди рокли или стилни блейзър рокли.

Много тънки пръстени

Много мъже признават, че когато се срещнат за първи път, обръщат най-голямо внимание на ръцете на момичето. Комплекти бижута от няколко златни или сребърни пръстена с широчина до 2 мм наподобяват доста привлекателни, говорейки за чупливост и деликатност. Това би трябвало да са модели с дребни вложки или въобще без тях. Обемните пръстени, в противен случай, вършат изображението по-тежко. И значима детайлност: идеално е маникюрът ви да е изчистен.

Дълги сбити обеци

Косата, събрана на кок или опашка с висящи обеци или брошки под формата на верижки, фокусиращи вниманието върху изящната женска шия, няма да го оставят апатичен. Те толкоз красиво акцентират гладките линии на тялото и подчертават едно от най-секси места – ключицата.

Висулки на равнището на ключиците

 

Изберете дребни висулки, които ще подчертават върху съблазнителната зона на тялото. Между другото, известните чокъри, в противен случай, не заслужават утвърждението на мощната половина. Те припомнят на мъжете за яки.

 

Гривни на крайници

 

Пролетно-летните визии с отворени обувки са толкоз съблазнителни! Женският гален с дребна златна гривна притегля не по-малко погледи от голите плещи.

Обеци халки

 

Но не големи кръгове, а спретнати модели с диаметър 2-3 сантиметра без инкрустация и „ цигански “ фон. Обеците Конго ще опишат за самочувствието и в това време за способността да бъдете женствени.

 

Сами по себе си диамантите и златото няма да създадат едно момиче секси и привлекателно за мъжа. Обноските, тонът на гласа, придвижванията и възприятието за комизъм са дребни, само че значими елементи, които постоянно би трябвало да се помнят.

Това не значи, че би трябвало да изберете бижута съгласно инструкциите. Следвайте личните си стремежи. Няма нищо по-съблазнително и привлекателно от едно свободно момиче, което не се опасява да бъде себе си!

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР