Бих искал да напомня на господин Алексей Навални, че неговият

...
Бих искал да напомня на господин Алексей Навални, че неговият
Коментари Харесай

Кремъл: Животът на Алексей Навални бе спасен в Русия

Бих желал да припомня на господин Алексей Навални, че неговият живот е бил избавен в нашата страна, това е споделил представителят на съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През – Дмитрий Песков, съобщи РИА Новости.

Прессекретарят на Кремъл е коментирал думите на съперника на властта пред немското списание "Шпигел ". Навални пред изданието от западноевропейската страна е декларирал, че зад неговото отравяне е стоял президентът на родината му.

"Според нас такива изявления са меко казано оскърбителни и неприемливи. Ние желаеме да проверяваме случая на берлинския пациент. Заради това на нас ни е належащо да получим информация от хората, вземали пробите и създали анализите. На този стадий ние не сме получили отговор на нашите запитвания по този въпрос ", е показал Песков.

По думите на представителя на Путин изявлението на Навални, че е желал да се върне в Русия не е било демонстрация на подвиг. "Всеки един жител на нашата страна има право да се върне в родината ни, когато пожелае и да се лекува. По този метод постъпват доста жители на страната ни. Господин Навални не би трябвало да не помни, че неговият живот бе избавен в Руската федерация ", е допълнил прессекретарят на Кремъл.

Един от главните съперници на съветския президент е бил изписан от берлинската болница "Шарите " на 7 септември. Той е прекарал съвсем две седмици в немската клиника. Навални е бил превозен от източния съветски град Омск откакто на 20 август е бил приет в болница след загуба на схващане.

Работещи за немската войска експерти са декларирали, че Навални е бил токсичен с нервнопаралитичния сътрудник "Новичок ".

Москва е отрекла изказванията на Берлин.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР