Бих искал да изкажа нашето удовлетворение от вашия подход. С

...
Бих искал да изкажа нашето удовлетворение от вашия подход. С
Коментари Харесай

Взимани комплименти между БСП и ДБ, по-активни преговори след номинацията за премиер

" Бих желал да изкажа нашето задоволство от вашия метод ". С тези думи водачът на Демократична България Христо Иванов влезе в срещата с Корнелия Нинова и представителите на Българска социалистическа партия, на която ще обсъдят разновидността за сформиране на ново държавно управление в границите на този парламент.

" Радвам се, че стъпваме на програмата, която дружно разработихме. Ще се включим в процеса, откакто има излъчена кандидатура за министър председател ", съобщи Иванов.

Съпредседателят Атанас Атанасов сподели, че " Предизвикателствата и рецесиите, пред които е изправена България, са по мощни по тази причина сме на тази маса. Рискът да останем без парламент е доста огромна, а това обслужва проекта на Борисов за реституция на неговата власт.

" Ще се включим по-активно като има излъчена кандидатура за министър председател ", сподели още Иванов.

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова съобщи, че първият диалог ще е по-лесен, тъй като е сред съавтори на програмата. И напомни, че защото Има Такъв Народ не са взели участие в писането й, са получили опция да създадат бележки. " Удовлетворително е, че одобряват програмата, утвърждават написаното и го допълват. Техните бележки няма да срещнат вашата опозиция ", счита вицепрезидент в оставка. И акцентира, че в този момент се водят диалози по политики и стратегия, по-късно ще се приказва за конструкция и състав на Министерски съвет.

Позицията ни за министър председател съответствува с вашата - първата мощ да излъчи, акцентира тя. Политическа партия ще се произнесат чак като има единодушие по програмата. В общи линии такова единодушие има, добави Нинова. Другата седмица ще бъде посочен и министър председателят.

Нинова- Мнението на сътрудниците от Промяната е, че ще предложат министър председател, когато сме оситурили болшинство.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР